درباره نشریه

نشریه علمی روانشناسی بالینی و شخصیت، با هدف کمک به پیشبرد و توسعه علمی در حوزه‌های مختلف مرتبط با روانشناسی بالینی و شخصیت به انتشار مقالات پژوهشی اصیل (Original Article) پژوهشگران مختلف می‌پردازد.

عنوان نشریه:

روانشناسی بالینی و شخصیت

توالی انتشار:

دوفصلنامه (2 شماره در سال)

تاریخ شروع انتشار:

مهر 1382

نوع انتشار:

الکترونیکی

زبان انتشار متن کامل مقالات:

فارسی

زبان انتشار چکیده مقالات:

فارسی و انگلیسی

شاپای الکترونیکی:

اعتبار و رتبه علمی نشریه:

* از 1 خرداد 1380 تا پایان سال 1397 دارای اعتبار علمی - پژوهشی از کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

*نشریه دارای مجوز وزارت ارشاد اسلامی با شماره 70345 مورخ 95/10/6 می باشد.

*این نشریه در پایگاه ISC حائز درجه  Q2 وضریب تاثیر0.500می باشد.

*همچنین، بر اساس نتایج رتبه‌بندی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1398، 1399و1400این نشریه در رتبه "ب" و در سال 1401 در رتبه الف قرار گرفته است.‌

مشاهده گواهی رتبه علمی نشریه 1398

مشاهده گواهی رتبه علمی نشریه 1399

مشاهده گواهی رنبه علمی نشریه 1400

مشاهده گواهی رتبه علمی نشریه 1401

اهداف و محورهای موضوعی نشریه:

نشریه علمی روانشناسی بالینی و شخصیت، با هدف کمک به پیشبرد و توسعه علمی در حوزه‌های مختلف مرتبط با روانشناسی بالینی و شخصیت به انتشار مقالات پژوهشی اصیل (Original Article) پژوهشگران مختلف می‌پردازد.

برخی از زمینه‌های موضوعی قابل انتشار در این نشریه عبارتند از:

روان‌سنجی، روان‌درمانی، افسردگی، اضطراب، سلامت روان، شخصیت، رضایت زناشویی، کیفیت زندگی، سازگاری زناشویی، باورهای فراشناختی، شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن‌آگاهی، حرمت خود، ذهن‌آگاهی، خودکارآمدری، پرخاشگری، درمان شناختی رفتاری، تعارضات زناشویی، ویژگی‌های شخصیتی

نوع مقالات قابل انتشار:

پژوهشی (Research Article)

صاحب امتیاز و ناشر:

دانشگاه شاهد

مدیر مسئول و سردبیر

دکتر رسول روشن چسلی

فرمت متن کامل مقالات:

نشریه روانشناسی بالینی وشخصیت، یک نشریه علمی با دسترسی آزاد است. فایل تمام متن مقالات به صورت  PDFدر سایت نشریه قرار گرفته و مراجعه‌کنندگان می­‌توانند به صورت رایگان آن را دانلود نمایند.

نحوه دسترسی به متن کامل مقالات:

به صورت دسترسی آزاد (Open Access)

نوع داوری مقالات:

داوری توسط همتایان علمی (Peer-Review) و به صورت دوسو مخفی (Double Blind)

نرم‌افزار مشابهت‌یاب مقالات:

به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و جلوگیری از دریافت تحقیقات تکراری، نشریه از نرم افزار سامانه همانندجوی ایرانداک استفاده می نماید.

پایگاه‌های نمایه‌کننده نشریه:

پایگاه بین‌المللی راهنمای نشریات دسترسی آزاد (DOAJ)

پایگاه استنادی گوگل اسکولار (Google Scholar)

پایگاه مرجع دانش (سیویلیکا - Civilica)

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)

پرتال نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)

پایگاه مجلات تخصصی نور (نورمگز - Noormags)

وبسایت نشریه:

نشانی پست الکترونیکی نشریه:

cpap@shahed.ac.ir

نشانی:

تهران-ابتدای آزادراه خلیج فارس(تهران-قم)روبه روی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) دانشگاه شاهد،معاونت پژوهشی وفناوری،اداره انتشارات

شماره تماس:

اصول اخلاقی نشریه:

این نشریه با احترام به قوانین اخلاق درنشریات تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار ( COPE)می باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.

تاریخچه و تغییرات انتشار:

از مهر 1382 تا اسفند 1389 انتشار با عنوان «دانشور رفتار» و به صورت دوماهنامه (توضیح اینکه نشریه دانشور رفتار به صورت دوماهنامه منتشر می‌شده ولی از آنجا صرفا 2 شماره از 6 شماره آن در هر سال متعلق به مقالات حوزه روانشناسی بالینی و شخصیت بوده است، لذا پس از تفکیک نشریه تخصصی «روانشناسی بالینی و شخصیت» از دانشور رفتار، در آرشیو سال‌های 1382 تا 1389 صرفا همین دو شماره مربوطه درج شده است.)

- از فروردین 1390 به بعد انتشار با عنوان «روانشناسی بالینی و شخصیت» و به صورت دوفصلنامه